28 Temmuz 2012 Cumartesi

YAY YÜKSELEN KOÇ HAKKINDA HERŞEY...





                                                   YAY YÜKSELEN KOÇ
Çevik, atik, neşeli ve kolerik!
Engin Jüpiter ruhu, dışarıya eylem gezegeni Mars ile yansır. Bu durum onu bir düşüncenin, bir felsefenin, bir dinin ya da siyasal partinin ateşli bir savunucusu yapabilir. Yay burcu değişken özelliklere sahiptir ve insancıldır. Özünde bir saflık ve körü körüne inanma eğilimi olsa da liberal bir ruha sahiptir. Dolayısıyla ateşli bir din savunucusu olsa da onun din anlayışı daha liberal, daha tasavvufi olur. Sert, katı, dayatmacı olamaz. Her şeyden önce kendisi büyük bir özgürlükçü olduğu için sert ve dayatmacı bir düşünceyi kendisi ile yanyana koyamaz. Ama düşünceyi, felsefeyi seven bir yanı vardır ve inançlar hayatında yer kaplar. Uluslar arası ilişkiler, yabancı kültürler, yabancı insanlar ile ilişkiler hoşuna gider. Eğer Merkür gezegeni yıldız haritasında Oğlak burcunda değil de Güneş’in arkasında kalıp Yay ya da Akrep burcunda yer almışsa yabancı lisanlara karşı büyük bir yeteneği olabilir.
O bir sporcu olmalıdır. Bayan ya da erkek bu birleşime sahip kişiye spor çok yakışır ve sportif alanlarda yıldız haritasının kalan bölümlerinin verdiği desteğe göre az ya da çok başarılı olur.
Onun gibilere içi dışı bir denir. Birbirleri ile uyumlu ateş elementi olan anaburç ve yükselen burcu nedeniyle o dışa dönük, heyecanlı, saf, fevri, mutlu, bazen sinirli ama kin tutmayan, girişken, ateşli, yüksek sesle ve hızlı konuşan, dinlenilmediğinde ya da kaale alınmadığında sinirlenen bir yapısı vardır.
İlişkilerinde ateşlidir. Saf yüreklidir ve merhametlidir. Özgürlüğüne çok düşkün olması bağlanmasına ve uzun süreli ilişkiler yaşamasına engel teşkil etse de dürüst ve vicdanlıdır. Kendisi için doğru birleşimi bulduğunda sonuna kadar sadık kalacak ve çok mutlu olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder