28 Temmuz 2012 Cumartesi

AKREP YÜKSELEN KOÇ'LAR HAKKINDA HERŞEY...




                                                   AKREP YÜKSELEN KOÇ
Bir çağlayan gibi içindeki olumlu, olumsuz tüm duyguları güçlü bir basınçla dışarıya akıtan kuvvetli bir kombinasyondur. Bu duygular dışarıya çıkarken sağlam bir otokontrol mekanizması tarafından kontrol edilmezler. Ya da hiç bir otokontrol mekanizması bu duyguları kontrol ebedilecek kadar kuvvetli olamaz demeliyiz. O yüzden, sonradan yaptığına pişman olabilme potansiyeli taşıyan tüm anaburç Su, yükselen burç Ateş birleşimleri arasında, en tehlikeli olabilecek birleşim budur. Çünkü hem anaburçta, hemde yükselen burçta Mars gezegeni etkindir. Mars ise eylem gezegenidir. Bu gezegen, başa gelen haksızlıkları Allah’ a havale etmez. İntikam alır, mücadele eder, vurdumduymaz değildir, görmemezlikten gelmez.
Tüm duygularını eylemlerle ifade eden bir birleşimdir bu. Sizi seviyorsa bütün kalbiyle kucaklar, sever, bağrına basar, hediyeler alır, mutlaka sevgisini her yolu deneyerek ifade eder, onu içinde tutmaz, tutamaz. Aynı şekilde sizden nefret ediyorsa, sizden bir kötülük görmüşse veya kötülük gördüğüne inanıyorsa nefretini ve kinini de açıkça belli edecektir.
Sinirli ve sabırsız olabilir. Elde etmek istediği şeyler için olağanüstü bir güçle çaba gösterecektir. Klasik bir Akrep burcu gibi çok derin düşünmeden, uzun planlar yapmadan hemen ve direkt olarak hedefinin üzerine gidebilir. Cesur ve kararlıdır. Aşkta da isteyen, arzu eden taraf olacaktır. O av değil, avcı olmayı sever. Sevdiği, beğendiği, arzu ettiği kişiye duygularını açacak, gerekirse ısrar edecek ve arzusuna nail olmaya çalışacaktır. Bedeli ne olursa olsun çoğunlukla da arzularını gerçekleştirecektir.
Seks güçleri yüksektir. Aynı zamanda bedenen de son derece güçlü ve canlıdır. Arzuları, hırsları çok kuvvetlidir. Onlar büyük ve şiddetli duyguların insanlarıdırlar.
Her beğendiğini arzulayan, her arzuladığını da isteyen çocuksu bir tarafları olsa da en çok istedikleri şey için kuvvetli bir motivasyonla insanüstü çabalar gösterip, olağanüstü sonuçlar alabilirler.

7 yorum:

  1. Merhaba ben koç burcuyum yükselenim akrep erkeğim. Hangi burçlar ile ilişkim daha iyidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslan terazi oğlak ama senin alcalanin yay burcu astrolojiye göre yay uyumlu gösteriyor ama uzaktan yakından alakası yok sen aslan burçlarına bak yada terazi arantiya düşersen oğlak .

      Sil
  2. salihe cevap verir misiniz lütden

    YanıtlaSil
  3. Cevaplar misiniz salih beyi, aminler heyyyy, adminler ölmüş

    YanıtlaSil
  4. Yükselenim akrep koç burcu kadınıyım ben hangi insanlarla anlaşabalirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu boga yükseleni terazi olan kişilerle çok iyi anlaşırsınız ya da yükseleni ikizler, terazi, kova (hava grubu) olan burcu ise oglak, boga, başak (toprak burçları) ile iyi anlaşırsınız.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil