28 Temmuz 2012 Cumartesi

"sadece bayanlar için" MARS TERAZİ BURCUNDA İKEN İLİŞKİLERİNİZE DİKKAT




              Sevgili Bayanlar ve elbette bir bayanla ilişki içerisinde olan erkekler,

3 Temmuz'da Mars, Terazi burcuna girdi 23 Ağustos tarihine kadar orada kalacak. Belki daha önce yazmalıydım ama kötü haber vermeyi sevmem. Mars, bir kadının haritasında onun erkeğini sembolize eder. Bilhassa bekar bayanlarda Mars, etkin olarak karşı cinsin sembolüdür.

Peki kötü haber ne?

Mars, Terazi burcunda zararlıdır. Kendini doğru ifade edemez. Bu da pratik hayata erkeklerle yaşanacak sorunlar olarak yansır. Elbette kadın haritaları için konuşuyorum.
Dolayısıyla 23 Ağustos'a kadar olan sürede erkek arkadaşınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. Daha yapıcı ve anlayışlı olun. Ama Mars, Terazi burcunda iken erkeklerin çapkınlığa en çok meyilli oldukları dönemde olduklarını da unutmayın.

24 Ağustos'tan itibaren de tam tersi Mars, kendi burcu olan Akrep' e girecek. Yani en güçlü olduğu burca.Bu da seksüel enerjinin zirve yapması demek. Aşk için, çocuk yapmak için, güçlü duygular ve güdüler için müthiş bir zaman olacak. Tabi sert açılarda cinayetler ve tecavüzler içinde...

Şimdi Mars Terazi burcunda iken bilhassa Yay/Yükselen Yay ve Yengeç/Yükselen Yengeç olmak üzere tüm burçlar sevdiklerine sahip çıksın, onlara anlayışlı davransınlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder