30 Temmuz 2012 Pazartesi

OĞLAK YÜKSELEN KOÇ'LAR HAKKINDA HERŞEY...


                                                OĞLAK YÜKSELEN KOÇ
Satürn ve Mars yönetimindeki bu birleşim, ciddiyet, konsantrasyon, disiplin, sinirlilik, inat ve otorite kavramları ile ilgilidir. Satürn ve Mars, soğuk ve madde ile ilgili gezegenlerdir. Madde yönetiminde maddeye şekil vermekte başarılı bir kombinasyondur.
Sistem, disiplin ve çaba gerektiren her işte başarılı olabilecek bir birleşimdir. Askerlik, yöneticilik, mühendislik, devlet işleri bu birleşimin doğal alanlarıdır. Hırslı, inatçı, sert ve otoriterdirler. Hem anaburç hem de yükselen burçlarının öncü burçlar olması bu birleşime sahip kişiyi girişimci ve başlatıcı ve yenilikçi yapar. Her ne kadar eskiye, geleneksele ve statükoya büyük saygı duysa da esasa ilişmeden uygulamalarda pratik yeni yöntemler geliştirebilir.
O, sistemli, disiplinli, gelenekselle sağlam ilişkiler içinde olan bir yaşam tarzının ve ailenin ateşli bir savunucusudur. İçinde derinden esen bir melankoli rüzgarı, onu sürekli bir çalışma haline, kontrollü ve güven esaslı bir yaşam biçimine iter.
O, özünde bir toprak burcudur. Maddi güvence onun için önemlidir. Koç burcunun bonkör yaklaşımı onu çok yolundan çevirmez. Maddi açıdan tutumlu, risk almayan, garantici bir yaklaşım içinde olacaktır. İçsel olarak biraz utangaç, temiz ve mesafelidir. Yükselen koç, bu özelliğini biraz perdelese de değiştiremez.
Evlilik ve ilişkiler sözkonusu olduğunda ailesinin görüşlerine değer veren, geleneksel değerleri dikkate alan, biraz tutucu bir resim çizecektir. Evlilik kurumunun kutsallığına inanır. Evine, ailesine bağlıdır. Sağlam ve ömürlük bir ilişkiyi kesinlikle birden fazla ilişkiye tercih eder. Sorumluluk sahibidir. Gönül eğlendirmekten hoşlanmaz.

1 yorum: