25 Temmuz 2012 Çarşamba

İKİZLER YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN HERŞEY...



                                                 İKİZLER YÜKSELEN KOÇ
Ateşle ısınıp göklere çıkan, yükseklerdeki soğuğu yedikten sonra yağmur olarak, kar olarak, fırtına olarak yeryüzüne geri dönen bir ruhtur bu bileşim. Çok konuşan ve sürekli kendisinden ve yakın çevresinden bahseden birisi ile karşılaşırsanız bu kişi muhtemen İkizler Yükselen Koç kişisidir. İletişim konusunda olabilecek en başarılı kombinasyondur. Bu kombinasyona sahip kişinin yıldız haritasında Güneş, 3. evde yani iletişim evinde, İkizler burcunun doğal evinde olacaktır. Merkür, Güneş’ten en çok 28 derece uzaklaşabilir. Dolayısı ile bu kombinasyona sahip bir kişinin haritasında Merkür, para ile ilgili olan Boğa, iletişim ile ilgili olan İkizler veya yuva ile ilgili olan Yengeç Burçlarından birinde olabilir.Bu kişinin konsantrasyonunun bu 3 temadan birine fazla yoğunlaşmış olacağı kesindir.
Konsantrasyonu hangi konuya yoğunlaşmış olursa olsun, bu kişi asla bir tek konu ile yetinmez, ana konusunun dışında ilgilendiği ya da ilgilenmek istediği daha bir çok konu vardır. Yine de aslında en çok ve en hakiki olarak ilgilendiği tek konu kendisidir. Yükselen Koç, bu kombinasyonun benlik duygusunu çok geliştirir. Aslında saf ve iyi niyetlidir. Kin tutmaz, içinde biriktirmez, cıva gibi akıp gider.
Akıp giden herşey gibi temizdir temiz olmasına, ama giderken peşinde ne bulursa sürükler götürür.
Konuşkan, iyi niyetli, hızlı düşünen, hızlı yaşayan, egoizmi sadece sözlerinde olan (ruhunu istila etmemiş) güzel bir varlıktır o. Ruh ikizi Terazi yükselen Yay’dır. Birlikte yarım kalan yanlarını tamamlayacaklar ve dünyayı kendileri için bir cennete çevireceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder