25 Temmuz 2012 Çarşamba

BURCU BOĞA YÜKSELENİ KOÇ'LAR HAKKINDA HERŞEY


                                                    BOĞA YÜKSELEN KOÇ
Boğa Burcu’nun Venüsiyen ruhunu, Koç Burcu’nun savaşçı Mars temaları ile dışa vurmak nasıl olabilir ki?
Herşeyden önce birleşimin 2. Evinde ve Boğa Burcunda olan Güneş, onun zihnini para kazanmak konusuna yoğunlaştıracaktır. Zaten para, mülk ve maddi güvence arayışında olan Boğa Burcu’nun, bu özel konumda, bu temalara olan ilgisi daha da artacaktır. İş hayatında atak ve girişimcidir. Riskleri minimize ederek para kazanabileceği yeni girişimler yapmakta başarılı olur. Bilhassa emlak konusunda başarılı ve kazançlı işler yapabilir.
Merkür gezegeni, Güneş’ten en çok 28 derece, Venüs gezegeni ise 48 derece uzaklaşabilir. Bu iki gezegenin Güneşe olan uzaklıkları ve hangi evde bulundukları bu birleşimin diğer temel durumlarını belirler. Venüs’ün 3. Evde İkizler Burcu’nda olması ile bu birleşime sahip kişi iletişim, seyahat ve ticaret konularından para kazanacaktır. : Örneğin bir otomobil galericisi olabilir. Ayrıca çapkın olacak, bilhassa yakın çevresindeki karşı cinslerle sıkça flörtler yaşayabilecektir. Venüs’ün 1.Evde, Koç Burcunda olması da bu birleşimi flörtçü yapar.
Aynı zamanda zaten boğazına düşkün olan bu birleşimin iştahını iyice kabartır. Birleşimi bir hedoniste dönüştürebilir.
Venüs ve Merkür’ ün konumlarından bağımsız olarak bu birleşime sahip kişi girişimci, atak, makul miktarlarda risk alan, öncelikli olarak maddi güvencesini düşünen, dünyevi zevklere düşkün bir birleşimdir.
İlişkilerinde sahiplenici, kıskanç ve partnerinin sadakatini çok önemseyen bir yapıdadır. Kuvvetli bir öfkesi vardır. Bu öfkeyi üzerinize çekmemeye çalışın.

1 yorum:

  1. Çok isabetli neden başka burçlar hakkında da yazmadınız?

    YanıtlaSil