27 Temmuz 2012 Cuma

BAŞAK YÜKSELEN KOÇLAR HAKKINDA HERŞEY



                                                  BAŞAK YÜKSELEN KOÇ
Aktivist bir titiz. Bir mükemmelliyetçilik savaşçısı. Mükemmeliyeti arzu eden bir ruh ve her şeyi çabucak yapmak isteyen bir beden...
Mükemmeliyet, zaman ve sabır istediğinden burada biraz çatışma yaşar bu birleşime sahip kişi. Hem hemen olsun, çabuk olsun hem de mükemmel olsun, tüm detayları ile düşünülmüş olsun ister. Bu çatışmalardan dolayı mükemmel olmayacak kaygısı ile yapmayı düşündüğü şeyi hiç yapmayabilir ya da hayal ettiği mükemmellikte olması kaygısı ile o işe olması gerektiğinden daha fazla zaman harcayabilir. Ama bu harcadığı zaman, içsel çatışmalarından dolayı bir sinir harbi şeklinde geçecektir. Detaycıdır. Bir konuyu en ince ayrıntılarına kadar düşünür. Temizliğe çok önem verir.
Sert açılara sahip haritalarla bu birleşim, bir temizlik ya da hastalık hastasına dönüşebilir. Sağlığına da son derece titizlenen bir yapıdır. Sağlık, temizlik, titizlik, detaycılık onun temel motivasyonlarıdır. Bilhassa bu konulara dikkat etmeyen, lakayt davranan kimselere karşı fazla eleştirel davranabilir.
O, eskiye, geleneklere de bağlı bir birleşimdir. Tüm detayları ile hakkını vererek ibadetlerini icra eden bir dindar ya da daha çok kökü geçmişte olan ya da geçmişten gelen kimi şeylerin fanatiği olabilir. İcracı bir fanatiktir, olaylara tarafsız bakması daha iyi olur.
Merkür’ün de Güneşle birlikte 6. Evde ve Başak burcunda olması durumunda (ki bu ihtimal epey yüksektir) el işlerinde başarılı, hesabı kuvvetli ve zihin hastalıklarına yakalanma riski yüksek olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder