26 Temmuz 2012 Perşembe

ASLAN YÜKSELEN KOÇ'LAR HAKKINDA HERŞEY



                                                    ASLAN YÜKSELEN KOÇ
Anaburç Ateş, yükselen Ateş elementidir. Son derece aktif ve atılgan, hep merkezde olmak, hep farkedilmek isteyen bir birleşimdir. Her istediği hemen olsun isteyen bir kişidir. Girişimci ve liderdir. Uzun araştırmalar ve fizibiliteler ona uymaz. Düşündüğü şey için hemen atağa kalkar, hemen eylem içine girer.
Çok sabırsızdır, çabuk netice alınabilecek işler onun için uygundur. Mücadeleyi sever, ama toprak elementleri gibi sebat ve sukuûnetten yoksundur. Bu nedenlerle spor onlar için yararlı bir eylem ve uygun bir profesyonel iş olacaktır. Eril gezegenlerin yönettiği bu birleşim -Güneş ve Mars- teklifsizlik ve büyük bir cesaret yaratır. “Erkek gibi kadın” diye tabir edilen bayanlar bu birleşime sahip bayanlardır. Çatışmacı bir yanı da olduğu için partnerinin onu idare ebedilecek esneklikte ve bilinçte olması gerekir. Zaman zaman asabi ve öfkeli olabilseler de neyse ki kin tutmazlar ve öfkeleri çabuk boşalır.
Özü sözü bir ve direkt insanlardır. İçlerinde birşey tutmadıklarından kendileri ile barışıktırlar. Eğer bir yerde eylem varsa o yerde Aslan Yükselen Koç Birleşimine sahip insanlar var demektir. Eğer bir yerde neşe, gürültü, coşku, heyecan ve sabırsızlık varsa yine orada bu birleşime sahip kişilerden vardır.
Aşkta ve tüm ilişkilerinde candan,samimi ve dürüsttür. Biraz pohpohlanmaya ihtiyacı vardır.Aksi halde yaşama küsebilir.

1 yorum:

  1. Gerçekten doğru fark edilmeyi severim ama ölçüsü de bir yere kadar kendimi akıl, üstün zekam ve ahlakımla fark ettirmeyi severim öyle her yerimi açarak değil. Sevmediğim şeyler yapılınca çok kızarım elimde ne varsa onu fırlatırım nereye gelirse gelsin umrumda olmaz bide aşkta hep kaybeden oluruz çünkü öyle severiz ki her şeyimiz ile onun olma arzusu içine gireriz gözümüz ondan başkasını da görmez.(cok büyük biri sanmayın beni 17 yaşında bi genç kızım ve kendimi kendi doğrularımla iyi yetiştirdiğimi biliyorum kendimi tanıyorum tutamayacağım sözler vermiyorum ve evren beni mutlu etmek ve yer yer üzmek için her gün ediyor.. Sağlıcakla kalın burç yorumlarınızı ihmal etmeyin gerçekten çok doğrular :)

    YanıtlaSil