30 Temmuz 2012 Pazartesi

BALIK YÜKSELEN KOÇ HAKKINDA HERŞEY


                                                 BALIK YÜKSELEN KOÇ
Anaburç Balık burcunun duygusallığı ve romantizmi, yükselen Koç burcunun eylemciliği ile birleşince ortaya romantik bir eylem insanı çıkacaktır. O düşleri peşinde koşan bir Don Kişot’ tur. O merhametli ve saftır. Aşırılıklara kaçma eğilimi yüksektir. Anaburcu Su, yükseleni Ateş elementi birleşimlerde kontrolsüzlük, ani, spontan ve aşırı tepkiler gözlenir. Tersi birleşimlerde, yani Anaburç Ateş Yükselen Su kombinasyonlarında ise aşırı otokontrol ve planlanmış eylemler söz konusudur. Her iki tip burç birleşiminden birer katil olduğunu varsayalım. İlk kombinasyonda yani Anaburç Su yükselen Ateş kombinasyonundaki kişi o anlık sinirle anlık bir tepki ile silahını ateşleyip muhatabını öldürecek sonra yaptığından çok pişman olacaktır. Diğer tip kombinasyona, yani Anaburç Ateş yükseleni Su birleşimine sahip katil ise cinayeti önceden tasarlayacak, bütün detayları önceden hesaplamaya çalışıp maktülün canına kıyacaktır. Bu eyleminden de muhtemelen pişman olmayacaktır. Ödeyeceği tüm bedeli -vicdan azabı da dahil- önceden hesaba katmıştır çünkü. Balık yükselen Koç’ ta bir anaburç Su yükselen Ateş olarak spontan yaşar. O, ilk önce yapar, sonra yaptığının doğruluğunu yanlışlığını düşünür. İlk görüşte sever, ya da ilk bakışta nefret eder. Saftır, hesaplar yapmaz. Duyguları ile yaşar.
İyi bir asker ve görev adamı olur. Dışarıdan sert, kendini beğenmiş ve otoriter görünenleri olsa da içinde çok yumuşak kalpli ve naiftir. İçlerinden dindar, bir siyasi ideolojinin sadık taraftarı, bir müzik grubunun ya da spor klübin ateşli fanı çok çıkar. Onlar körü körüne inanmaya, körü körüne sevmeye ya da nefret etmeye çok meyilidirler çünkü.
Kolay manipüle edilebilirler. Değişken karakterli ruhları yeni durumlara kolay uyum sağlar. Esnek bir yapıları vardır. Heyecanlı ve atılımcıdırlar. Aşk hayatları fırtınalı olabilir. Sevdiklerine karşı son derece verici ve fedakardırlar. Hislerini, duygularını hiç içlerinde tutmazlar, hemen karşı tarafa iletirler. Çabuk sinirlenip parlarlar. Ama öfkeleri çabuk geçer. Bu ateşli duygusal, doğru insanı bulduğunda çok mutlu olacaktır. Çünkü aşk, onun en çok ihtiyaç duyduğu şeydir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder