22 Temmuz 2012 Pazar

GÜNEŞ ASLAN BURCUNDA, BURÇLARA ETKİLERİ NEDİR?



Değerli dostlar bugün Güneş Aslan burcuna geçti.

Her burç için farklı anlamı var bunun.

Koç'lar için aşk ve yaratıcılık zamanı. Çocuk yapmak isteyen Koç'lar'da bu yaratıcı üretkenlikten yararlanıyor:)

Boğa'lar ailelerine daha çok vakit ayırsınlar Güneş, Aslan burcundayken. Bir ev yahut farklı bir gayrimenkul almak isterlerse yılın en iyi zamanları...

İkizler Burçları, iletişimde en parlak zamanınız. Bir radyo programı yapmak, bir senaryo yazmak için daha iyi bir zaman olamaz. Kardeşlerinize zaman ayırın. Bir kuzeniniz, bir akrabanız size yeni bir fikirle gelebilir.

Yengeç Burçları, Güneşin Aslan burcunda bulunacağı bu bir ay boyunca gelirlerini artırmak için bir fırsat bulabilirler. Bir maaş zammı, yahut geliri yüksek başka bir iş. Fırsatları takip edin.

Aslan Burçları, Güneş, yöneticisi olduğu Aslan burcunda iken şans ve enerji sizden yana olur. Aşk, şöhret, yaratıcılık veya ihtiyacınız olan bir başka şey. En çok elde etmeye bu dönemde yaklaşırsınız. Savaşın ve kazanın.

Başak Burçları , Güneş Aslan burcunda olacağı bu bir ay içinde sağlığınız için bir şans verin kendinize. Derin bir nefes çekin ve mutlu olmak için relax olmayı deneyin. Huzur ve mutluluk dışarıda değil kendi içinizde. Bilinen bir fiziki hastalığınız varsa tedaviye başlamak için, ameliyat olamk için yılın en güzel zamanı.

Terazi Burçları, sosyalleşmeniz için yılın en güzel zamanı başlıyor. Siz zaten sosyal bir insansınız. Ama hayatınızı değiştirecek bir topluluğa neden katılmayasınız. Bir parti, bir klüp, genç ve neşeli insanların toplandığı yaratıcı bir ekip. Ne biliyorsunuz belki de hayatınızın aşkı da onların içerisinde... Hadi durmayın, hareket zamanı.

Akrep Burçları, hadi kariyerinize asılın bu ay. İşsizseniz yeni bir iş bulmak için yılın en uygun 30 günü. İşinizde yükselmek istiyorsanız da öyle. Ben bu hayatta niye varım, nedir benim var olma nedenim diyorsanız, cevabı bulmak içinde öyle. Şanslısınız.

Yay Burçları, yeni bir okula başlamak, yaşam felsefenizi netleştirmek, yurtdışında yahut uzak bir mekanda tatil yapmak için ne güzel bir zaman. Özgürlüğünüzü hissetmek için yılın en güzel zamanları.Özgürce ve tam istediğiniz gibi bir tatil fırsatınız varsa, o tatil size müthiş bir vizyon da ikram edecektir. En şanslı burçlardan birisiniz bu astrolojik ayda...

Oğlak Burçları, ihtiyacını olan krediye başvurmak için en doğru zaman. Davalar lehinize sonuçlanabilir. Borçlarınızı daha kolay kapatabilirsiniz. Bu arada laf aramızda cinsellik enerjiniz Mars'a kadar ulaşacak Güneş, Aslan burcundayken....

Kova Burçları, bekarsanız hemen evlenin, pişman olmazsınız:) Evleneceğiniz aday henüz yoksa ortalarda biraz gözlerinizi açın. Önümüzdeki 30 gün boyunca onu bulabilirsiniz. Bir arkadaşınız ortak bir iş teklif ederse onu ciddiye alın. İkinizinde hayrına, kazançlı bir proje olabilir.

Balık Burçları, herkes tatil havasındayken işinize odaklanın. Kazanmak için en güzel zaman. Hastalıklarınızın iyileşmesi, hassas ruhunuzun rehabilite olması içinde öyle. Kalbinizin hızlı çarpacağı bir dönem bu. İş başarılarınızdan mı, aşktan mı, yoksa yeni edinme ihtimaliniz olan evcil hayvandan mı? Onu bilemiyoruz.

4 yorum:

  1. akreplere gene aşk yok :S bizim şansımız ne zaman açılacak off offf ... akrepler bu ay aşkta şanslı yazdığı günleri de görecek miyiz ?

    Akreping

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O GÜNLERDE GELECEK MERAK ETMEYİN!!!

      Sil
    2. ne zaman musa bey.tarih verin

      Sil
    3. 6 Ekimden sonra, yani epey azalmış artık

      Sil